Prima pagină » LOCALE » ATENŢIE! Lucrări de reparații pe DN 15, Poiana Largului – Bicaz, județul Neamț [VIDEO]

ATENŢIE! Lucrări de reparații pe DN 15, Poiana Largului – Bicaz, județul Neamț [VIDEO]

Se circulă alternativ, pe un sens!

Secția de Producție a DRDP Iași a demarat lucrări de reparații la nivelul sistemului rutier pe DN 15, între localitățile Poiana Largului și Bicaz, județul Neamț. Momentan, se lucrează la pregătirea sistemului rutier în vederea executării de reparații cu mixtură asfaltică, pe sectorul cuprins între km 248+240 și 280+100, între punctele pe care, anterior, au fost executate lucrări de eliminare a efectelor calamităților (alunecări de teren).
Sunt vizate lucrări de refacere a terasamentelor (remediere tasări, burdușiri), precum și reparații la nivelul îmbrăcăminții asfaltice pe o suprafață totală de aprox. 210.000 mp, din care peste 7.300 mp reprezintă reparații la partea de infrastructură a drumului.
Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este jumătatea lunii iulie a acestui an, perioadă în care traficul rutier se va desfășura alternativ, pe un sens, dirijat prin piloți umani.
În acest sens, DRDP Iași face apel la înțelegere pentru disconfortul creat în perioada lucrărilor, cu recomandarea către conducătorii auto de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite.