Prima pagină » LOCALE » Patru răniți într-un accident rutier la Alexandru cel Bun

Patru răniți într-un accident rutier la Alexandru cel Bun

Eveniment rutier în localitatea Alexandru cel Bun

Astăzi, 11 aprilie, în jurul orei 13.50, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15, în localitatea Viișoara.

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 59 de ani, din Alexandru cel Bun și un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din Pângărați, care circulau din sensuri opuse.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 32 de ani, a unei femei de 29 de ani și a doi minori, în vârstă de 2, respectiv 7 ani, pasageri în autoturismul acestuia.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto din Pângărați, însă în cazul celuilalt a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Aparent, bărbatul de 59 de ani ar fi efectuat virajul la stânga pe marcajul longitudinal continuu, moment în care a intrat în coliziune cu auto condus de bărbatul de 32 de ani.