Prima pagină » LOCALE » Graficul de lucrări la coridorul de mobilitate Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida pentru perioada 15.07 – 22.07.2022

Graficul de lucrări la coridorul de mobilitate Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida pentru perioada 15.07 – 22.07.2022

COMUNICAT DE PRESĂ – 15.07.2022 

 

În perioada 15.07 – 22.07.2022, pe Strada Dimitrie Leonida sunt programate următoarele lucrări:

– Frezarea asfaltului și finalizarea porțiunii de drum de la Pod Cuiejdi și până la capătul proiectului, respectiv către str. Izvoare. Astfel, se va circula pe partea stângă a drumului, pentru circulația rutieră rămânând câte o bandă pentru fiecare sens.

– Desfacerea bordurilor de piatra sau beton pe porțiunea de drum de la Pod Cuiejdi și până la capătul proiectului, respectiv către str. Izvoare.

De asemenea, vor începe și lucrările la trotuarele de pe str. Dimitrie Leonida, după cum urmează:

– Desfacerea bordurilor de piatră sau beton pe tronsonul Pod Cuiejdi și până la capătul proiectului, respectiv către str. Izvoare.

– Decaparea (frezarea) asfaltului turnat acolo unde este cazul, pe tronsonul intersecția cu str. Lămâiței până la intersecția cu str. Progresului.

– Desfacerea trotuarelor din dale de beton pe tronsoanele Pod Cuiejdi până la intersecția cu str.

Lămâiței și de la intersecția cu str. Muncii până la capătul proiectului.

Lucrările se vor desfășura între orele 07:30 – 17:30, iar pe timpul nopții circulația va fi deschisă și pe zonele pe care s-a frezat asfaltul.