Prima pagină » LOCALE » Spitalul Municipal de Urgență Roman: apelați Serviciul 112 doar în caz de URGENȚĂ MAJORĂ

Spitalul Municipal de Urgență Roman: apelați Serviciul 112 doar în caz de URGENȚĂ MAJORĂ

Informare de interes public

Spitalul Municipal de Urgență Roman are programată o lucrare la transformatorul prin care se face alimentarea cu energie electrică din rețeaua națională. Mai exact,  în  perioada 9.12.2022-11.12.2022  vor avea loc lucrări de execuție, înlocuire post transformare în anvelopa și MCAV și lucrări de racordare la rețeaua publica de distribuție. Pe timpul acestei lucrări spitalul va rămâne fără energie electrică din rețeaua națională, necesarul fiind de aproximativ 400 kva.
Conform HCJSU 49 din 05.12.2022, ISU Neamț va asigura alimentarea cu energie electrică a întregului spital prin containerul de suport logistic al intervenției tip IV – iluminat care are capacitatea de 450 kva.
Prin aceeași hotărâre au fost stabilite și măsurile ce trebuie adoptate de spital în privința pacienților critici. In aceasta perioadă dispeceratul ISU SAJ va direcționa urgențele cu prioritate către Spitalul Județean Piatra Neamț.

„Vă rugăm să apelați Serviciul 112 doar în caz de URGENȚĂ MAJORĂ  deoarece toate cazurile vor fi preluate de Serviciul de Ambulanță și REDIRECTIONATE către Spitalul Judeţean Piatra Neamț. Ne cerem scuze pentru disconfort dar vă asigurăm că toate aceste lucrări sunt benefice pentru a crește siguranța pacienților, apartinatorilor și a personalului SMU Roman.” –  Dr. Andrici Maria – Manager SMU Roman.