Prima pagină » LOCALE » Sorin Potolea este noul city-manager al municipilui Piatra-Neamț

Sorin Potolea este noul city-manager al municipilui Piatra-Neamț

COMUNICAT DE PRESĂ – 09.01.2023 

Sorin Potolea va ocupa funcția de administrator public al orașului

Vlad Moscalu, care în urmă cu 2 ani a acceptat provocarea de a fi city-managerul orașului, pleacă din echipa de conducere a Primăriei Piatra-Neamț, începând cu 10 ianuarie.

Vlad Moscalu a început colaborarea cu Primăria Piatra-Neamț pe poziția de consilier personal al primarului și a coordonat lucrările majore de investiții derulate fie cu finanțare de la bugetul local, fie din fonduri europene.

De profesie inginer constructor, acesta își va continua activitatea profesională în mediul privat, unde a acceptat o nouă provocare în domeniul construcțiilor.

Activitatea de city-manager va fi preluată de Sorin Potolea. Economist, cu o carieră profesională în sistemul bancar, Sorin Potolea a fost consilier personal al primarului Andrei Carabelea din vara anului 2021 și a ocupat până în acest moment funcția de Director de Cabinet.

Primarul Andrei Carabelea: „Îi mulțumesc lui Vlad pentru colaborarea pe care am avut-o. Provocarea profesională pe care a primit-o reprezintă, până la urmă, o oportunitate și pentru Piatra-Neamț. Vlad Moscalu, un om pasionat de tehnologie, va lucra în cadrul celui mai mare și inovator proiect urbanistic din lume, cu soluții de top, alături de companii de top. Și prin el, vom avea acces la aceste resurse și tehnologii mai devreme decât ne-am fi imaginat. Mult succes, Vlad, în noul proiect! Am încredere în experiența și profesionalismul domnului Potolea. El cunoaște îndeaproape viziunea, proiectele, activitatea, precum și echipa din Primărie și toate acestea constituie avantaje în continuarea proiectelor începute.”