Prima pagină » LOCALE » Ceahlăul Piatra-Neamț s-a calificat, sâmbătă, 27 mai, în finala barajului pentru promovare în Liga a II-a

Ceahlăul Piatra-Neamț s-a calificat, sâmbătă, 27 mai, în finala barajului pentru promovare în Liga a II-a

Metalul Buzău – Ceahlăul Piatra-Neamț (1-2)

Ceahlăul  s-a impus cu 2-1 în meciul de sâmbătă împotriva echipei Metalul Buzău. Astfel, echipa de la poalele Pietricicăi vă juca finala barajului pentru promovare cu Foresta Suceava,  care a învins în etapa semifinalelor pe CSM Râmnicu Sărat.

Meciul tur se va disputa pe stadionul Areni, sâmbătă, 3 iunie, cu începere de la ora 18.00, returul de la Piatra-Neamț urmând să se joace miercuri, 7 iunie, de la ora 17.30. Dubla manșă va fi una grea, ținând cont de faptul că echipa suceveană are un buget cu mult mai mare decât al nemțenilor și se bucură de o susținere importantă la nivelul tribunelor. De aceea sperăm că pe 7 iunie Ceahlăul să se bucure de tribune pline, indiferent de rezultatul de la Suceava, din 3 iunie.

„Marea bucurie a calificării în finală este greu de măsurat. Știu ce înseamnă pentru suporteri, realizez ce reprezintă pentru fiecare pietrean căruia îi pasă de culorile galben și negru.
De aceea, felicit conducerea clubului pentru reușită, antrenorii, jucătorii, oamenii din jurul echipei pentru toate eforturile depuse ca CSM Ceahlăul să fie performant. Nu în ultimul rând transmit un gând de bine suporterilor care au venit la meciuri și galeriei care a susținut necondiționat jucătorii în fiecare moment din meciuri.
Hai CSM Ceahlăul! Împreună spre Liga 2″ a declarat Ioan Anton Măzărianu, CEO al firmei COMES SA, cea care susține CSM Ceahlăul Piatra Neamț la finalul meciului de la Buzau.