Prima pagină » LOCALE » Ceahlăul, victorie la prezentarea lotului

Ceahlăul, victorie la prezentarea lotului

CSM Cheahlăul a bifat două reușite în urma meciului disputat vineri, 28 iulie, de la ora 20:00 pe Stadionul Municipal din Piatra-Neamț.

În primul rând suporterii prezenți în număr de peste 500 au putut vedea la lucru noile achiziții ale clubului pietrean, jucători aduși pentru îndeplinirea obiectivului asumat după promovarea în Liga a II-a, respectiv accederea în playoff după disputarea meciurilor din sezonul regular. În al doilea rând, meciul a constituit un test util pentru stabilirea primului unsprezece, în condițiile în care antrenorul Cristi Pustai a introdus pe parcursul celor 90 minute aproape toți jucătorii avuți la dispoziție. Scorul final în întâlnirea disputată împotriva celor de la CSM Bacău a fost de 1-0, rezultat stabilit încă din prima repriză, prin golul marcat de Mihai Neicuțescu în minutul 26.

Ceahlăul și-a creat mult mai multe ocazii de gol, dar acestea au fost tratatae uneori cu nonșalanță de jucătorii galben-negri sub priovirile îngăduitoare ale unui public mai puțin interesat de rezultat și mai mult de a-și susține favoriții. De remarcat și specatacolul făcut de galeria noastră, care și-a susținut în mod constant favoriții, iar la un moment dat au realizat o coregrafie care a presupus aprinderea de torțe și jocuri de lumini.

Una peste alta un test util în vederea meciurilor din Liga a II-a existând premisa că până la primele meciuri oficiale, Profesorul va reuși să închege mai bine relațiile de joc între fotbaliștii Ceahlăului, element de certitudine fiind că suporterii pietreni își doresc să fie alături de echipă în meciurile de acasă.

Ceahlăul va debuta în Liga a II-a duminica, 6 august de la ora 12:00 în compania CSM Corvinu Hunedoara, iar primul meci acasă vă fi disputat în data de 12 august,  în compania celor de la CSM Reșița.