Prima pagină » LOCALE » Primăria Piatra-Neamț vă invită la o expoziție unică de dinozauri animatronici

Primăria Piatra-Neamț vă invită la o expoziție unică de dinozauri animatronici

COMUNICAT DE PRESĂ – 17.05.2024

 

În perioada 1-18 iunie, în Ștrandul Tineretului, va avea loc o expoziție de dinozauri animatronici de mari dimensiuni. Este surpriza pregătită de municipalitate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului și marchează deschiderea sezonului estival, precum și debutul unei serii de evenimente în Ștrand. Expoziția de dinozauri va oferi o experiență de neuitat, aducând la viață creaturi preistorice impresionante prin intermediul tehnologiei.

Pentru a celebra Ziua Internațională a Copilului, accesul va fi gratuit pentru toți copiii în zilele de 1 și 2 iunie. Ne dorim, astfel, să le oferim un cadou de neuitat, o incursiune în lumea de acum sute de milioane de ani.

„Ștrandul Tineretului va deveni un loc magic, pentru că va găzdui o expoziție cu dinozauri de mari dimensiuni pentru aproape o lună de zile. În fiecare an am pregătit surprize pentru copii în ziua dedicată lor, iar anul acesta familiile vor avea ocazia să îmbine timpul plăcut petrecut împreună cu o experiență educativă și distractivă. Pregătim o vară cu multe evenimente care să pună în valoare Ștrandul Tineretului, unul dintre principalele locuri de agrement și relaxare ale orașului nostru.” a declarat Primarul Andrei Carabelea.

Expoziția va fi deschisă zilnic, între orele 10:00 – 20:00, iar tarifele de acces după data de 2 iunie vor fi următoarele:

– 25 lei/copil și 30 lei/adult

– pachet pentru familie (2 copii și 2 adulți): 100 lei

Accesul în Ștrand pentru a vizita expoziția se va putea face atât pe podul din zona Căprioara – Aleea Tineretului, cât și pe puntea pietonală reabilitată (zona Strada Bistriței).